Ідеальний новорічний десерт – торт. Він може бути різної форми, але обовязково на сніжну тематику.
Також популярними є торти з Дідом Морозом, сніговиком, оленем та зайцем. Прикрашають святкові торти також зірками й сніжинками з меренги, мастики, шоколаду або пісочного тіста. Сніг імітують за допомогою цукрової пудри, – пише Газета.юа.
Піпаркукас – це традиційне “різдвяне” печиво, яке прикрашає столи мешканців Швеції, Фінляндії, Латвії та Естонії. В перекладі означає “перчене печиво”.
Випічка отримала цю назву через великий вміст у рецептурі перцю, імбиру та інших прянощів. Її випікає у формі ангелів, ялинок, зірок, а опісля також прикрашають ним ялинки.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини