Овочеве рагу з баклажанами, солодким перцем і картоплею: не відірватися від тарілки!

Овочеве рагу з баклажанами, солодким перцем і картоплею – відмінний гарнір до м’яса, шикарна страва в піст. Смачно і ситно.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Картопля – 3-4 шт.
  • Баклажани – 3 шт.
  • Перець солодкий – 2 шт.
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Олія – ​​30 мл
  • Овочі можна брати в будь-якому співвідношенні.

105051_bklazhany_2



Як приготувати овочеве рагу з баклажанами і картоплею:

  1. Баклажани очистити, нарізати кубиками. Посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин. Промити в холодній воді, віджати.
  2. Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати.
  3. Моркву очистити, вимити, натерти на крупній тертці або нарізати соломкою.
  4. Перець вимити, очистити від насіння нарізати кубиками або соломкою.
  5. Помідори вимити, нарізати кубиками.
  6. Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками.
  7. Розігріти сковороду, налити соняшникову олію. У гарячу олію викласти цибулю і моркву. Готувати на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини.
  8. У сотейник викласти всі овочі, посолити, поперчити, перемішати. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Готувати овочеве рагу з картоплею на мінімальному вогні, періодично помішуючи, до готовності картоплі (близько 20 хвилин).

2___98860k65fjs6hvx84cp4

Овочеве рагу з баклажанами, солодким перцем і картоплею готове!

Можна подавати овочеве рагу з баклажанами до столу.

Смачного!

За матеріалами Бджола.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини