Ресторанна піца вдома: як легко і швидко приготувати правильний соус

Соус є невід’ємним компонентом піци. Найчастіше для цього використовують магазинний кетчуп, але є й інші способи, завдяки яким страва вийде не гірше, ніж в італійському ресторані. 

Як приготувати правильний соус для піци нам розповів бренд-шеф мережі СушіХата Андрій Архипенко на своєму YouTube каналі, передає РБК-Україна.



Необхідні інгредієнти:

Вода – 0,25 л
Кетчуп – 0,5 кг
Цукор – 4 ст. л.
Сіль – 0,5 ст. л.
Орегано – 5 г

Покрокове приготування

Змішуємо кетчуп і воду в каструлі і ставимо варитися на маленький вогонь.

Потім додаємо 4 ст. л. цукру, перемішуємо і чекаємо до кипіння.

Як тільки соус закипів, додаємо 0,5 ст. л. солі і 5 г орегано (одна щіпка), але можна більше або менше (орієнтуйтеся на смак), добре перемішуємо і даємо покипіти ще хвилину – півтори.

Після того як соус закипів, вимикаємо, даємо йому охолонути і він готовий до використання.

Нанесіть кілька ложок соусу на розкатаний корж, додайте потрібні компоненти і ви відчуєте справжній смак італійської піци вдома. Смачного!

 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини