Пропонуємо вам приготувати “Наполеон” за дуже простим рецептом, який заощадить вам масу часу і сил. Його приготування займе 30 хвилин!
Цей “Наполеон” не даремно називають “ледачим” – його навіть не потрібно випікати! На смак він буде таким же, як і класичний торт і навіть смачніше, передає Ukr.Media.
Ось що вам знадобиться:
- листкове печиво «Вушка» – 800 гр;
- молоко – 1 літр;
- яйця – 4 шт;
- масло – 150 гр;
- 0,5 склянки цукру;
- борошно – 6 ст. л.;
- щіпка ванільного цукру.
Ось що потрібно робити:
1) Приготуйте заварний крем: для цього віночком збийте яйця з цукром та ваніллю, додайте у яєчну суміш борошно і добре розмішайте.
2) Влийте в масу молоко, знову все добре перемішайте, а потім поставте суміш на вогонь.
3) Варіть крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Дайте йому охолонути, потім додайте вершкове масло і розмішайте.
4) Тепер зберемо торт: кожне печиво рясно вимочуйте в крем і викладайте на блюдо у кілька слоїв.
5) Кремом, який залишився промажте верхівку торта.
6) Прикрасьте торт крихтою печива! Ось і все, ніжний десерт готовий, дайте йому настоятися.
Цей Наполеон здивує вас своїм смаком і простотою приготування! Не забудьте порадувати своїх близьких.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини