Сало. Інструкція по використанню.

Перше ніж почати користуватись салом, уважно прочитайте дану інструкцію.

I. Комплектація:

1. Сало
2. Інструкція

Сало є цінним, корисним та смачним продуктом, що призначений для прийому до внутрішньої частини (шлунка) споживача через посередництво ротової порожнини.

II. Правила користування:

1. Дістаньте сало.
2. Розташуйте сало на рівній горизонтальній поверхні.
2.1 Тримаючи шматок сала в обох руках, відріжте від нього шматка, покладіть до рота (бажано свого), та розпочинайте процес розжовування.



Недоліки, що можуть виявитися у процесі споживання:
– Відсутність сала.
Рішення: Вкрадіть, позичте, на крайній випадок – купіть, хай йому грець.
– Відрізаний або ж відкусаний шмат сала не лізе, собака, до рота, як не пхай.
Рішення:
– Максимальний розмір відкусаного шматка сала Ls по одному з трьох напрямів простору не повинен перевищувати максимального розміру роззявленої щелепи користувача по вертикалі – Lh. В цьому випадку користувач повинен здійснити розрізання шматка, або ж відкусити від даного шматка частину, що перевищує максимальній з трьох просторових розмірів шмата сала.

III. Техніка безпеки.

3. Під час споживання сала треба уважно стежити за тим, щоб інші користувачі не зпи@$%ли? не здійснили наявним порядком розподілення вашого сала на свою користь.

IV. Жування.

4. Жування шматка сала, що відкусане споживачем, є суттєвим псіхоемоційним процесом, під час котрого ніщо не повинно відволікати уваги споживача. Під час цього процесу бажано виключити телефона, компьютера, зачинити двері на всі замки, не відповідати на запитання інших користувачів.
5. Бажано не поєднувати процес споживання сала з іншими процесами – як то розмовним, трудовим, статевим, міркувальним, та ін.
6. Під час споживання сала категорично забороняється виконувати будь які діі, заборонені карним кодексом.
7. Куріння під час споживання сала шкодить вашому здоров’ю.
8. Категорично забороняється прийом наркотичних препаратів до, під, замість…
9. Іманентною компонентою споживання сала є хліб. Бажаними – горілка (можлива заміна самогоном), часник, цибуля. Інші компоненти як-то – борщ, огірки та ін. – на вибір користувача.
10. На прохання інших користувачів поділитися салом слід відповідати однією з наступних кодових фраз:
– Яке сало?
– Га?

Скільки в Вас не буде сала –
Однаково буде мало.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини