Таким чином Майкл Хантер, який є співвласником і шеф-кухарем ресторану Antler в Торонто, відповів на протест вегетаріанців, які майже тиждень простояли біля його закладу
Про це пише Еспресо, із посиланням на National Post.
Activists protest outside restaurant that serves, yes, meat. Chef responds by bringing meat to front window, carving it up and eating it. https://t.co/WTJomYeiFo
— Stewart Bell (@StewGlobal) March 27, 2018
Прибула на місце поліція заявила, що в своєму ресторані Майкл може робити, що він хоче.
28 березня біля ресторану зібралися захисники тварин, які регулярно протестували проти вживання тваринних продуктів в їжу. У якийсь момент Хантер з’явився біля вітрини з сирою оленячої ногою.
Поки активісти стояли з плакатами і вигукували “Вбивця” і “Додайте в меню стейки для веганів” шеф-кухар обробляв м’ясо, а після переклав його на сковороду і пішов на кухню.
Пізніше він повернувся з готовим біфштексом і заходився їсти його на очах протестуючих. Організатор акції припустила, що таким чином співвласник ресторану намагається помститися їм.
Активісти додали, що домогтися результату від маленького ресторану простіше, ніж від великої компанії, тому вони проводили акції біля Antler. Після одного з пікетів Майкл додав в меню веганські страви, проте протести продовжилися.
“Очевидно, що ми починаємо виводити його з себе, оскільки наша присутність перед закладом впливає на бізнес. Я не можу знати точно, але думаю, що так він намагався помститися нам”, – каже Марні Чад, організатор пікету.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини