Шарлотка – смачний пиріг, який люблять всі. Він повітряний, легкий, з насиченим яблучним смаком та ароматом ванілі, дуже простий у приготуванні. Гарячий пиріг відмінно поєднується зі смачним морозивом.
Редакція FoodOboz підготувала для вас рецепт швидкої шарлотки, яка готується всього за 40 хвилин і буде справжнім смачним, ароматним частуванням.
Інгредієнти:
- яблука – 5-6 шт.
- борошно – 1 склянка
- яйця – 2-3 шт.
- ваніль – 10 г
- кориця – дрібка
- цукрова пудра для присипки – 2-3 ст. л.
- сіль – дрібка
Спосіб приготування:
- Яблука добре помийте, наріжте довільно – кубиком, кільцями – на ваш смак. Присипте цукром і корицею.
- Збийте яйця з цукром до пишності, додайте просіяне борошно, дрібку солі, ваніль і добре збийте до однорідності, щоб не було ніяких грудочок.
- Викладіть на дно форми яблука, зверху вилийте частину тіста, ще шар яблук і зверху тісто.
- Відправте пиріг у духовку на 35-40 хвилин за 180 °С.
Готовий пиріг на 15-20 хвилин залишіть у формі, щоб він добре охолов, потім перекиньте на блюдо так, щоб яблука були зверху, припорошіть цукровою пудрою і можна подавати з кулькою морозива.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини