Швидка яблучна шарлотка: рецепт

Шарлотка – смачний пиріг, який люблять всі. Він повітряний, легкий, з насиченим яблучним смаком та ароматом ванілі, дуже простий у приготуванні. Гарячий пиріг відмінно поєднується зі смачним морозивом.

Редакція FoodOboz підготувала для вас рецепт швидкої шарлотки, яка готується всього за 40 хвилин і буде справжнім смачним, ароматним частуванням.



Смачна домашня шарлотка

Інгредієнти:

  • яблука – 5-6 шт.
  • борошно – 1 склянка
  • яйця – 2-3 шт.
  • ваніль – 10 г
  • кориця – дрібка
  • цукрова пудра для присипки – 2-3 ст. л.
  • сіль – дрібка

Спосіб приготування:

  1. Яблука добре помийте, наріжте довільно – кубиком, кільцями – на ваш смак. Присипте цукром і корицею.
  2. Збийте яйця з цукром до пишності, додайте просіяне борошно, дрібку солі, ваніль і добре збийте до однорідності, щоб не було ніяких грудочок.
  3. Викладіть на дно форми яблука, зверху вилийте частину тіста, ще шар яблук і зверху тісто.
  4. Відправте пиріг у духовку на 35-40 хвилин за 180 °С.

Пиріг з яблуками та морозивом

Готовий пиріг на 15-20 хвилин залишіть у формі, щоб він добре охолов, потім перекиньте на блюдо так, щоб яблука були зверху, припорошіть цукровою пудрою і можна подавати з кулькою морозива.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини