Сніданок за 10 хвилин: вівсянка з авокадо та яйцем-пашот

Якщо ви не їсте вранці, пояснюючи це відсутністю вільного часу, маємо для вас чудові новини: для того, щоб приготувати смачний сніданок, не треба прокидатися рано-вранці.

У нашій рубриці “Сніданок за 10 хвилин” редакція розповідає про страви, на приготування яких у вас піде не більше десяти хвилин, – пише obozrevatel.



Сьогодні ми ділимося рецептом солоної вівсянки. Пропонуємо приготувати її з пармезаном і подавати з яйцем-пашот і авокадо.

Можна також зварити звичайне яйце вкруту.

  • вівсяні пластівці – 200 г
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • вода – 400 мл
  • вершки – 50 мл
  • тертий пармезан – 1 ст. л.
  • стигле авокадо – половинка
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець – на смак
  1. У невеликій каструлі розтопити вершкове масло. Всипати вівсяні пластівці, перемішати і залити водою. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити, відповідно до інструкції на упаковці.
  2. За пару хвилин до закінчення влити вершки, перемішати.
  3. Додати пармезан, сіль і перець, ще раз перемішати і подавати з нарізаними скибками авокадо і яйцем-пашот.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини