Супрун розказала, чим найкраще заправляти літні салати

Супрун розказала чим найкраще заправляти літні салати!  Фото № 0

В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, посилаючись на поради лікаря Дар’ї Прокопик (Daria Prokopyk), назвала найкориснішу заправку для популярного літнього салату.

Про це глава МОЗ написала на своїй офіційній сторінці в Facebook.

“Помаранчеві і червоні овочі (помідори, морква) містять оранжево-червоні пігменти – каротиноїди і лікопен. Це – провітамін А. У нашому тілі з нього утворюються активні форми. Ми здатні запасти провітамін А на 3-5 місяців вперед. Для того щоб корисні речовини з цих овочів засвоювалися, слід їх вживати з жирами (наприклад, з соняшниковою або оливковою олією). Це ефективно і безпечно ” – зазначила  Уляна Супрун.



За матеріалами Країна 24.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини