Випічку можна нарізати на шматочки і їсти просто так — а можна використати як основу для торта.
Такий рецепт бісквіта повинен бути у кожного — простий в приготуванні, і, завдяки двом підказкам (про них дивіться у випуску), він у вас завжди вийде, інформує Ukr.Media.
Ще одна перевага — це мінімум інгредієнтів, всього три. У процесі готування не знадобиться масло, поділ яєць. Ми не будемо використовувати ні розпушувач, ні соду! Загалом все гранично просто, але на результат це не впливає. У чому ви можете переконатися приготувавши його.
Інгредієнти:
- Яйця — 4 шт
- Цукор — 110 г
- Борошно — 110 г
- Сіль — щіпка
Приготування:
- Дно форми (20 см. в діаметрі) застилаємо пергаментом, змащуємо рослинною олією і присипаємо борошном.
- У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і дрібку солі.
- Далі збиваємо міксером, спочатку на маленькій швидкості, потім поступово її збільшуючи. Процес збивання займе близько 5 хвилин. Збити потрібно до густої і дуже об’ємної піни.
- Потім вводимо борошно, перемішуємо ложкою, або лопаткою.
- Виливаємо тісто в форму. Щоб тісто рівномірно розподілилося, покрутіть форму по, або проти годинникової стрілки. Відправляємо форму в розігріту до 180° С духовку на 30 хвилин. Готовий бісквіт дістаємо з духовки. Остиглий бісквіт перевертаємо і витягаємо з форми.
Далі за бажанням: можете нарізати на шматочки і їсти просто так, а можете зібрати торт. Приємного апетиту!
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини