“Може досі нести брєд про “це все політика”, “це заговор”… Я знаю, що то таке – коли опиняєшся без ліків і не можеш дихати” – Римма Зюбіна

“Люди, невже слово “взаємоповага” відсутнє в свідомості багатьох, а слово “відповідальність” викликає лише посмішку, і тому порушення закону – це норма життя українця?”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише українська акторка Римма Зюбіна:

“Третій тиждень карантину!

Я обурена страшенно!

Люди, невже слово “взаємоповага” відсутнє в свідомості багатьох, а слово “відповідальність” викликає лише посмішку, і тому порушення закону – це норма життя українця?



Чи може треба, як в Філліпінах вводити покарання? Тільки прошу провокаторів не шукати в цьому реченні заклики до теротизму.

Люди!!! Чому хтось дозволяє собі свою безголовість на чужу голову перекидати?

Я не розумію, як в 200 метрах один від одного можуть існувати два об’єкта, наче з різних планет? #Novus на вулиці Лобановського, де всі касири і продавці в масках, все необхідне для дезинфекції є, все упаковане в пакети. В магазині постійно звучить аудіооголошення, про заборону входу без масок, про профілактику і т.д. і т.п. Дякую, Novus!

І от неподалік заправка #WOG на Севастопольській площі.

На дверях папірці що тут санітарна зона, і цим все обмежується.

Там продають каву, чай, чергу не порівняти з сусіднім McDonald’s, туди машин 20 стоїть. Тому на WOG люди компаніями, з друзями, весело без всяких тобі масок і, ще чого доброго – рукавичок, заходять собі, купити кавусі, і поки черга стоїть, бо каву готують вже не в залі, тому на очікування йде певний час, компанія стоїть всередині і безтурботно спілкується.

І поки я сиділа в машині, побачила, що десь 80 відсотків всіх, хто заходив на заправку – без масок.

Я, звісно, подзвонила на гарячу лінію WOG, але ж…

Я намагаюсь зрозуміти причини такої поведінки людей.

Нема довіри до влади, нема довіри до змі, не бажають аналізувати ситуацію з поширенням #COVID19. Може досі нести брєд про – “це все політика”, “це заговор”, “не сійте паніку”.

Звісно, хвороби і см*рть оберуть когось іншого і я бажаю здоров’я усім, хто дбає і не дбає про своє здоров’я. Але я як астматик, знаю що то таке – коли опиняєшся без ліків і не можеш дихати, коли сухий кашель не дає дихати 24/7, спати неможливо, коли кашляєш так, що втрачаєш голос, і хочеться померти, бо тоді, здається настане полегшення. Не дай Боже комусь таке відчути.

#WOG у Вас є відеокамери, у Вас є всі можливості зберегти здоров’я Ваших працівників. І Ви несете за це відповідальність. Як і за здоров’я медпрацівників, які заправляють машини у Вас.

Відповідальність лежить і на кожному, хто читає цей мій пост!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини